Byebye birdy

Nu ska jag åka och jobba så det blir ingen uppdatering förens efter elva.
Jag är hemma och väntar på dig älskling (: hihi <3

Bonjour

Det var den segaste jävla promenaden men ändå en jävligt skööön, det är sjukt varmt ute och jag brände mig på fem minuter. Så om jag fortsätter sola varenda jävla dag till studenten nu så blir jag nog brun! Så snälla sol håll dig framme.
Träffade Sandra W grannen min på vägen ner till Ljustorps ån, hon stod där och väntade på bussen (: roligt att få träffa henne lite ibland med, även om det bara är när hon väntar på bussen (:
Nej nu ska jag träna lite körkort innan jag åker to work.

Jag är så glad att jag fann dig Marcus Öberg <3

Me really wants!

Denna tyll kjol från www.chicy.se antingen i vit eller svart med polka dots för 179:-

Detta linne från www.efashion.se för 349:- Står nummer ett på listan!

Dessa cargobyxor från www.efashion.se för 299:- Står också nummer ett på listan!

Dem här shortsen från www.efashion.se för 299:-

Den här jackan/ koftan för 399:- från www.efashion.se

Dessa BH & trosa för 299:- från www.efashion.se

Den här dressen från www.efashion.se för 599:-

Dumsnut

Har nyss vaknat, varit och tagit ut hästen och nu ska man ta sig en pigg morgon promenad. Tänkte sola lite medans jag går liksom, två saker på samma gång. Idag blir det jobb och efter det Marcus.

Nej nu ska jag dra mig.

Home

Nu är man hemma från hundklubben. Har nyss varit och ätit pizza sedan for vi till hundklubben, tränade lite med min byracka på att inte dra så himlans mkt i kopplet och jag måste säga att det är en stor förbättring. Mamma har köpt ett nytt halsband åt henne som kallas för kräkhalsband sa Linda, för att dem ska sitta högt upp på halsen.
Det funkar skitbra, inte för att hon kräks av det utan hon drar inte så mkt.

Nu ska jag ringa min kärlek (:

Perfa

Nu har jag fixat min blogg igen, lyckades få allt helsvart. Det var den enda färgen som passade in med bilden helt så det fick bli så. Men nu när det är gjort så ska jag ta mig en titt på marcus blogg och se om jag kan fixa den litegrann kanske (:

XoXo

Trötter på mig

Nej nu ska jag allt lägga mig i sängen, slår vad om att jag är den enda som inte är på mösspåtagningen, men  det skiter jag i. Orkar fan inte gå ändå, känner mig mig så jävla sliten.
Får väl höra  imorgon om man missat något spännande, men det tvivlar jag på, inte för att jag har blivit tråkig utan helt enkelt för att jag är så sjukt trött just nu.

XoXo

Dagens

Jag vet att jag slänger in en dagens då och i stället för en om dagen, men jag ork bara inte knäppa kort på mig själv heka tiden (: haha

Här kommer en dagens (?)


Jeans från JC som jag köpte när jag gick i typ åttan, svart linne från Vero Moda, grå T-shirt har jag fått ifrån min kusin, kofta köpte mamma på Gina åt mig. Skor till det var det vanliga, dem urslitna ballerinaskorna.

Promenix

Nu har man kommit hem, ska sätta mig och träna på körkortet och spela lite. Men först kommer lite bilder på promenaden med Tinka och så en dagens så klart.



Media

Gah, orkar inte mer något mer media nu. Det är fan skittråkigt ändå, just nu iaf + att jag har ont i huvudet eftersom att jag vaknade på fel sida idag. Knäppte lite bilder när jag var ut och promenera med Tinka igår, ska lägga upp dem när jag kommer hem så ni får se vilken akrobat hund jag.

Hemmåt

Nu blire hemresa, ska först hem till lägenheten i söråker och hämta mitt bankomatkort, glömde det där i helgen. Sedan ska man hem och vänta på att någon ska komma och kolla på kattungarna. Får väl se om hon bestämmer sig för att ta Tovas lilla Brand (:
Jag kan inte hjälpa det men jag döper alltid mina djur efter folk i isfolket, speciellt katterna.
Marcus blandar snart ihop alla, för hans heter Nova, min heter Tova och den nya vi ska ha heter Tuva efter sin mamma, så det kommer bli många ihopblandningar där (:
Och Marcus jag har inte stavat fel, jag skrev fel! Haha (:
Nej nu ska jag gå ifrån datorn, får så ont i huvudet av det. Får se om det blir en liten promenix med Tinka när man kommer hem, om jag hinner.

XoXo

Kissekatt

Nu är det tre personer som ska komma och kolla på katterna, eftersom att dem har sett min annons på blocket och alla verkar vilja ha en långhårig katt som min lilla Tova :) hon är bara för fin.
Nu ska jag gå och äta så jag får uppdatera senare (:

XoXo

Tired

Har tränat på körkortet, så snart så kan jag boka in tid till provet :) härligt härligt.
Längtar så otroligt mkt till studenten nu, ska bli mysigt att gå med Marcus, får se vad för roligt vi kan hitta på (:
Till helgen kanske kläderna han beställde på halens kommer, får se vad för fint han köpte åt mig, han är bara för underbar.
Jag vill titta på lägenheten nu men det är lite för tidigt, måste vänta någon månad tills dess. Men man kanske kan göra en liten sneaker och låtsas att man vill låna toaletten och så smyger jag omkring där och tittar? Det skulle nog funka.
Marcus hade i alla fall sett hallen och den var gul, så då vet jag att vi måste måla om hallen i alla fall.

Nej nu ska jag fortsätta träna på the drivers license. Här kommer en dagens med.


Mjukisbyxor vette Vit t-shirt från Vero Skor från Lindex eller H&M
fan var dem kmr Moda. Kofta från okänd ort.
från.

Slept in

Sitter nu och har religion vilket är måttligt roligt, inte för att jag gör så mkt precis. Ronjisen åt med mig idag så jag slapp sitta där ensamen (: tack stumpan. Har nu gratis sms på mobilen och det känns jävligt dejligt (: Snart ska man flytta med, har hittat en lägenhet som blir ledig till hösten, om tre månader cirka. Så nu jävlar måste jag fixa jobb! (Och körkort)
Det ska bli grymt skönt att få dela något eget med Marcus, ska bli så jävla roligt att måla om och allt (:
Vi vet vad vi vill ha för soffa iaf, men då gäller det att hitta en billig jävel, sedan är det bara sängen som fattas, eller stommen till själva sängen för säng har jag, men en sådan har jag tittat ut med.
Nej nu ska jag söka mer jobb på arbetsförmedlingen om jag inte får det i Sörberge.

XoXo

Wonderbar

Helgen har varit underbar, har myst med min älskling (: har hjälpt Morgan att flytta och så såg vi en film i hans och Maries nya lägenhet. Jag och Marcus kanske får lägenheten under dem, en tvåa. Så det känns underbart, måste fixa jobbet och allt nu så jag kan flytta in om några månader. Wiie!

Snart ska jag åka och äta middag med familjen och längta tills nästa helg. NU ska jag mysa med Marcus som ligger i sängen och väntar på mig (:

XoXo

Helgen

Sitter hemma hos Marcus nu, kom hit vid sex tiden. Har sett en film, Enchanted, den är tecknad i början sedan kommer dem till den "riktiga" världen, till oss då vill säga. Den var faktiskt bra, trodde inte den var så bra.
Marcus sitter på toa och spelar gitarr, men jag tror att det bara är en täckmantel för vad han egentligen gör ;)
Imorgon ska man gå och kolla på något till mamma på blomster affären här, får se om man kan hitta något riktigt fint till henne till morsdag.
Det kliar som fan på ryggen men jag kan inte nå, så nu får ni ursäkta mig medans jag kliar mig emot väggen.

Ha en trevlig helg folks.
XoXo

Fortfarande kär

Du är det bästa som har hänt mig och som kommer att hända mig. Du är det vackraste jag vet, drömmar om dig gör mig så het. Jag tänker på dig dag som natt, det är för dig jag sjunger min skatt. Du betyder så himla mycket för mig, du vet att jag, jag älskar dig <3 Marcus Öberg.

Canon ball

Vaknade, klev upp, tog ut hästen, gav katterna mat, såg en film, satt vid datorn och nu ska jag ut och gå med hunden. Vilket liv! Haha. Till helgen blir det mys i alla fall, ska fyll på mobilen med tvåhundra eftersom att man får gratis sms och 20% extra på kortet om man gör det, fast det gäller bara tills den sista så jag måste göra det idag, annars glömmer jag bara bort det. Ska träna på körkortet lite innan jag åker till Marcus, nej nu måste jag gå med hunden innan hon tuggar igenom kopplet.

By the way, Min älskling har beställt något till mig från halens, men jag får inte veta vad det är. Han beställde år honom själv och åt mig, som en student present till mig liksom (: så han kommer att vara underbart fin på studenten min älskling.
Så glöm inte att ta ledigt den tolfte nu Marcus, för du måste vara där (: Jag älskar dig Marcus <3

P.s har nu ändrat så att man kan trycka upp dem sista bilderna jag lagt upp, blir något fel ibland så dem vill helt enketl inte hoppa upp. Men nu gör dem det (:


Pussy




Här är Tovas små kattungar, jag har faktiskt redan döpt dem med. Men inte för att jag ska behålla dem, bara så att jag vet vilken som är vilken.
Bild 1 & 2: Tula (Tjej)
Bild 3 & 4: Brand (Kille)
Bild 5 & 6: Trond (Kille)
Bild 6 & 7: Tuva (Tjej) Den här svarta krabaten är i alla fall min och Marcus, den som visar alla klorna och ser livsfarlig ut. Jag har tränat henne nu så hon dödar alla folk som kommer i närheten (?)



Längtar tills helgen ännu mer nu, I morgon så ska jag åka till min kärlek (: får se vad vi hittar på för roligt. Jag vet i alla fall att vi ska se klart filmen vi började se förra helgen. Step up 2.
På söndag är det morsdag, så då ska man köpa något fint åt mammsen, sedan ska man ut och äta på söndagen med farmor och hela familjen. Jag hoppas det blir stekhuset så jag kan äta black and white! Yummie.
Jag älskar dig Marcus <3

XoXo

Standard

Blev äntligen klar med ena inlämningen igår, får hoppas att den blev något bra. Tänkte ge er lite tips på hudvård och så vidare. Finns några saker jag har börjat använda nu och ser redan resultat efter två dagar. Jag har inte lika torr eller fet hy längre, så dem funkar faktiskt riktigt bra!

Det här är ansiktsvatten, det funkar som så att den torkar inte ut men tar ändå bort den feta huden. Den rensar bort all smuts som man annars inte kan få bort. Fattar inte ens själv att man har så jävla skitigt ansikte även fast man tvättar det.

Den här använder jag efter, den återfuktar men gör inte huden fet. Skitbra!

Det här är till håret, den ska man använda innan man plattar håret. Så slits det inte lika mycket.

Den här parfymen luktar lite som citron eller citrus. Den är skitgo.

Min fantastiskt braa foundation, köpt på pashions i birsta.

Min otroligt braa plattång köpt ifrån media markt för bara 100:- den bästa jag haft hittills.

Plugg igen

Nu jävlar ska jag skriva klart den förbannade inlämningen, i alla fall den ena. Sen får vi la se vad det blir av den sista, den skulle ändå vara inne för flera månader sen, så några dagar till gör inget, ha ju i alla fall på mig tills nästa vecka, för då sätts betygen.
Längtar så mycket till helgen så jag kan vara med min älskling, känns konstigt att vi inte kommer frossa i mat som alla andra helger, stackaren min går ju på en sopp diet nu (: men det är mödan värt älskling. Du är redan på så mycket bättre humör, älskar när du är så här glad.
En fråga, är det normalt att en hankatt lägger sig med kattungar som är en vecka gammal och tvättar dem? Det är ju meningen att han ska ta ihjäl dem, men det gör han inte. Han beter sig som att det är hans kattungar. Knepig han är den där Gucken.

Tänkte ge er en liten wish list innan jag skriver ihjäl mig.


Denna bikni fast i vitt skulle vara härligt att få ha på stranden, det enda jag inte har är faktiskt en bikini. Kan bero på att jag så sällan behöver en bikini eftersom att jag sällan badar ute. Brukar så klart bada i ljustorps ån men inte så att jag behöver en skitläcker bikini att visa upp där.


Denna klänning från halens, sällan jag fastnar för en klänning men denna var faktiskt riktigt snygg.


Dem här strandklänningarna tyckte jag om med, bara att dra över bikinin när man har badat klart, också dessa från www.halens.se

Åh, tänk att få ha på sig detta under en snygg klänning, Marcus skulle tappa hakan.

XoXo

Foto

Har knäppt kort idag, studentfotografi. Fick ha på mig studentkläderna och mössan och hela kitet. Det var ju så roligt eftersom att fotografen fick mig att börja skratta på båda bilderna så nu ser jag väl ut som att jag är överlycklig över att få vara med på kort. Får väl se vad det blir, fick i alla fall kommentaren att jag hade en fin blick på kortet. Skarpt.
Tänkte lägga upp lite bilder på mitt och Marcus nya tillskott, lilla Tuva. En helsvart, (möjligtvis) långhårig liten krabat.
Är redan förälskad i henne.




XoXo

p.s Marcus Öberg, du är mitt allt <3

Plugg

Sitter och skriver på en inlämning till religionen om wicca, en sorts religion är det. Dem är inte häxor, men beter sig som häxor.
Har pluggat på körkortet med, men det gick fan inge bra. Har glömt bort så mycket, men ska ta igen det nu eftersom att jag ska göra provet snart! snart snart snart.
Jag har sockerdricka i fötterna och är hungrig, men känner att jag måste göra klart skiten någon gång så slipper jag det dem sista veckorna. Va fan det går ju fort, men det går segt ändå. Får väl se vad jag kan dra ihop.
Lämnade in CV:n idag med, så nu är det bara att vänta på samtal och se om jag får jobbet (: niice.
Nu ska jag fortsätta med plugget.

XoXo

Jag glider

Har nyss varit ute och tagit in hästen, nu ska man göra sig ready for school. Vet inte vad jag ska ha på mig, men det kommer ni nog få reda på senare på dagen. Påminn mig om att ringa och boka tid Marcus!
Nej nu måste jag skynda mig, det är ju jag som ska köra till skolan idag (: hehe.

XoXo

Goder natten

Har legat och tittat på en skitbra film, handlar om en kille som dödar folk på en hemsida som heter kill with me. Desto fler som loggar in på sidan och kolalr desto fortare dör personen. Vad tror ni folk gör? Dem kollar så klart!
Ska inte berätta slutet för er nu, brukar vara ganska duktig på det.
Nu ska jag pissa hämta en ny film, sedan lägga mig i varma sköna sängen igen. Var bara tvungen att titta in på halens en snabbis på jackan jag hittade där. Hade den inte varit så dyr hade jag nog köpt den på en gång!
Go pojken min ligger hemma i våran säng med huvudvärk, ska snart ringa han och berätta för han hur mycket jag älskar hans snarkningar om nätterna, och hur rädd jag blir när han slutar andas helt plötsligt så jag slår honom i ryggen.

By the way, kanske har fixat mig ett sommarjobb nu, kan hända att det blir ett jobb som jag stannar kvar på till och med, det är i alla fall i Sörberge, men jag tänker inte säga vart ifall att jag får jobbet och alla får för sig att komma och titta på mig när jag jobbar. Så ni får en update där sen, ska in med CV:n imorgon i alla fall.
Med körkortet går det finnemang! Ska boka tid till provet i morgon. Nice!

                              
hahah titta in pappas min                           Mamma trodde att jag var hon och att hon själv var hennes
när Marcus tar i och sjunger.                      syster på det här kortet (: haha


Jag älskar dig Marcus, dag som natt <3

Tröttast


Orkade knappt kliva upp i morse, fick använda hela min viljekraft till att få ner ena foten på golvet. Men till slut hade jag i alla fall kommit ner med halva kroppen på golvet och då blev det så pass kallt att jag var tvungen att kliva upp. Sedan åkte jag med Sandra till skolan i stället för buss, det skulle jag inte ha gjort. Vem fan är på skolan klockan sju på morgon? Petra Östberg. Kände mig lite dum.
Ska ringa en signal till älsklingen snart, se om han har klivit upp, eftersom att han skulle ha varit hos tandläkaren halv åtta. Men jag tror inte han orkade kliva upp. Han ligger nog och sussar på i sängen med go kudden.
Nu ska jag göra klart det sista lilla på foto, sedan har jag fan inte så mycket kvar av skolan. Tre veckor!
Wooow! 
Får se om jag kan skaffa något jobb till sommaren då. Får hoppas på det.

XoXo

p.s Måste få säga att du är så himla duktig Marcus som vågar lägga upp allting på bloggen, du vet att jag finns här för dig. Jag älskar dig <3

Feels like forever

Nu har man kommit hem, syster Sandra ringde i morse när man låg och sov med älsk, berättade att den andra katten vi har nu har fått kattungar, men att hon hade fött dem ute. Så mamma har sprungit hela morgonen och letat kattungar, hon hittade dem till slut. Men då hade två stycken redan dött och två av dem var stelfrusen och andades inte. Så mamma fick gnugga liv i dem. Så nu ligger två av Tovas kattungar med Tiilis småa, så att dem ska få mera värme. Får väl se om dem klarar sig eller inte. Svårt att veta nu, dem är så otroligt små.

Har haft en underbar helg med finast, ätit go mat och sett massa filmer. Vi har bara tagit det lugnt den här helgen, annars brukar det vara livat i söråker. Men vi höll oss faktiskt i skinnet (: stannade hemma och myste i stället.
Känns som en evighet tills jag kan åka dit igen, orkar inte ens packa upp väskan. Om jag har den packad kanske det känns som att jag ska åka snart igen (:
Saknar dig Marcus det ska du veta, ska titta om du skrivit något mer i din blogg nu :)
Nu ska jag dra mig, ska ta något att dricka sedan ska jag pissa, och efter det, ja gott folk, ska jag se en film, för jag är så sjukt trött.

XoXo


                                                             

Pappa och älsk. Världens finaste.                        En väldigt gammal bild är det här, nästan ett år sen.

Lördags mys

Har nyss varit och handlat med älsklingen, köpte lite ostkrokar och dricka. Men först ska vi steka lite kött och pärer, med ostsås. Underbart!
Det är så skönt att vara här på helgerna, att få laga mat tillsammans och vakna upp tillsammans, bara kärlek hela helgen. Nu ska jag gå och se på TV:n och vänta på att Marcus ska komma upp från tvättstugan.

XoXo


Början av helgen

Har jobbat sedan klockan tre, kom hem till min älskis klockan halv elva. Han hade tänd massa ljus, spelade fin musik, så tittade jag på bordet där hade han dukat upp för fin kvällsmiddag. DYR ( : ) ) ost, kex och räkor. Sedan när jag tittar in i sängen ligger världens finaste där med tre rosor i handen. Vad kunde jag göra, förutom att ge han en kväll han minns för alltid på mitt eget lilla vis. Det är jag som är Madicken.
Nu blir det film för hela slanten, orkar inte sitta som en gammal nucka vid bärbara, slutar med att jag får kutrygg, med en puckel på.

Tack för en underbar kväll älskling, det behövdes. Jag älskar dig Marcus <3

XoXo



Off to work

Om några minuter ska jag åka och jobba, orkar inte sitta där från tre till tio, men vad fan, jag tänker bara på pengarna. Hundra kronor i timmen är inte illa, eller ja 150 kanske. Måste ha pengar till körkortet så jag kan ta det någon gång. Ska boka körlektion och tid för provet nu, för nu börjar det dra i nerverna. Måste ha körkortet nu!

XoXo

God morgon småfolket

Jag ska ge mig själv en stjärna för att jag klev upp tidigt idag, även fast jag inte behövde. Ska åka och jobba klockan två så jag måste motionera hunden innan jag åker, annars är hon som ett jehu hela dagen. Nu ska jag borsta tänderna sedan bege mig ut på en morgon promenix.
Hela helgen ska jag få spendera med min älskis, han har redan köpt go mat och grejer som vi ska äta, så underbart mysigt. Det är nog sant Marcus, jag har hittat den bästa (!)





Huhm

Nej nu är det sängen, ska lägga mig ner och slå på en film, alldeles strax, ska borsta tandarna först.
Hela helgen ska man vara hos Marcus, han hade en överraskning åt mig, jag hoppas att han kommer utstudsande från toan iförd endast leopard stringkalsonger och dansar något sexigt för mig i takt med, "Cause you got the sweetest as in the world" och slänger så där härligt med snorren och vickar lite förförande med baken.
Men som sagt, det var ju trots allt en överraskning, men man kan ju alltid önska sig.

Goder Natten, mina små gunstlingar.
XoXo

Måste bara visa den här gambilden, haha, varsågod Marcus (:

Makeup for today

Dagens makeup, kan inte påstå att den är så annrolunda från igår, bara en sak faktiskt som är annorlunda.

Mascara: 2000 calorie, Max Factor
Foundation: Pashion Cosmetics
Rouge: Max Factor
Kajal: H&M, grå, 25:-

Skoool outfit


Tröja: Från Marcus garderob.
Svarta Jeans: Från Josses garderob.



Skor: Från H&M, 100:-
Ior Strumpor: Från Sandras garderob.


Hej, var det någon som inte hade egna kläder? Klädoman.


Snart så

Eftersom att jag inte har något intressant att skriva, varför inte visa några roliga plagg som man kan ha i sängkammaren. Kan inte låta bli att tänka på Marcus stora flin om jag skulle ha på mig något sådant här (:

Så Marucs det här tillägnar jag till dig och dina underbara fantasi, Enjoy Baby!

(klicka på bilderna för att göra dem större. För dem som inte vet.)

Eller vad säger du Marcus,
är det det här jag ska ha när vi gifter oss?

                

Jag kan leka en insekt,                   Eller kanske rent av vara lite militär?

om du tänder på det Marcus?

                         

Have U been a bad boy?           Eller när jag tänker efter,
                                                     jag vill nog vara Pocahontas
                                       

Men jag passar nog                       Eller så är jag din lilla ängel.
bäst som Cowgirl!
                                     

Hmm, någon dag                  Eller jag kanske helt enkelt får,
kanske jag kan städa         lust att krypa in i en lampa en dag
åt dig med (:                             leka Jasmin eller nått.
                                     

Vi kan leka Indiana Jones                    Eller hemlig agent och smyga på varandra.
och rädda skatten.
                                              

Vill du att jag
ska va dirty?                       Ska vi leka pirater?
Visst (:

                                             


Hur är det Marcus                                 Merry christmas (:
känner du dig sjuk?
                                           

Tröttface

Nu ska man ha media i tre timmar (?) plus en mentor mellan. Får så jävla ont i huvudet av att sitta vid datorn flera timmar i sträck. Känns som att ögonen håller på att hoppa ur skallen. Har inte kommit på vad jag ska skriva om i tidningen heller, har fått ett uppdrag att skriva om någon känd person här runt omkring. Vem ska jag ta då? Pizza bagaren i Sörberge? Inte fan vet jag. Någon som kan ge mig tips på vem som är känd här omkring? Nämn någon som alla känner, och om den personen har någon msn, mail eller vidare som man kan kontakta dem på.
Om ni är intresserad av våran High Tech tidning så har ni en länk här, www.tidningenkiwi.se skitbra grejer (:


Me wants

Hittade en skit fin adidas jacka som jag väldigt gärna vill ha, tror jag hittade den på Halens. (Försök och inte titta på hennes smaaaala armar :S)


God morgon happy people

Känns lite tärt att kliva upp sju när man börjar halv elva, men vad gör man inte för att få skjuts? Ärligt så har jag glömt busskortet hos Marcus annars hade jag nog aldrig klivit upp så här tidigt. Så nu sitter man på skolan och ska sitta här ett bra tag. Vad kan man hitta på att göra då, tänkte faktiskt ge er min önske outfit för sommaren (;


Cargobyxa från Halens, 349:-               Shorts från Halens, 249:-
                             


Linne från Halens                           Linne från Forever 21, $17.80 (dock i en annan färg)
                                   


Skor från Scorett, 599:-                    Skor från Scorett, 699:-
                               




Nattblogg

Och makeupen under natten kan jag så klart bju till på med.

Mascara: Eau Natural
Foundation: Eau Natural
Rouge: Eau Natural

image13

Nattblogg

Måste visa min vackra oufit för natten, sovsärken med andra ord. Enjoy!

image11



Nattblogg

Ligger och tittar på film och väntar på att John blund ska komma och ta mig. Det går segt som vanligt, tar sådan jävla lång tid för mig att somna, gick och la mig tio för jag tänkte eftersom att jag ska upp tidigt så måste jag sova tidigare. Men inte gick det fortare att somna för det.
Måste bara visa er dem här bilderna på lillkillen, inte fan kommer jag ihåg att Marcus har varit så där liten (: hihi.
image8


Och här är en bild på Marcus, mig och Nova, när vi alla försöker få plats i en fåtölj.




Marcus när han färgade håret mörkt, titta vad liten han var där, förra sommaren var det.
image10


Min Marcus <3 (:

God natt folks, sov järnet XoXo -

Foundation

Dagens makeup är inte något speciellt, inte precis så att det finns någon att göra sig fin för på skolan, möjligtvis för Josefine, så kanske hon lägger en efterlängtad kommentar någon gång ;) vill ju bara hör av henne hur vackert mina ögon har tindrat idag.



Mascara: affär H&M, 2000 calorie Max Factor
Foundation: Pashions Cosmetics, den bästa jag haft hitills.
Rouge: affär H&M, Max factor
image7


Det var min enkla make up för idag.

Ost!

Jag vet inte varför men jag har fått dille på ost, så fort jag kommer i närheten av kylen så får jag för mig att jag bara måste ha en ostbit. Så jag går praktiskt taget och äter ost dagligen nu för tiden. Undra vad fan det kommer att göra med min mage efter ett tag, får väl förstoppning. Nej nu ,måste jag lugna ner mitt ostätande ett tag ge er min dagens hemma outfit. Vilket, jag måste säga, är denna veckas hit.

Vita strumpor från City Gross.



Vinröda mjukisbyxor, herrstorlek, från Cubus.


En oversized reklamtröja från okänd ort.




Jag kan inte påstå att det är något att rekomendera men nog fan är det mysigt alltid.

The way I walk


Nu har min nya blogg kommit upp, med hjälp av Josefine, hela dagen gick åt att fixa min och Marcus blogg. Tack Josefine (:
Jag blev jävligt nöjd med min leopard versus Petra bilden där uppe som jag faktiskt gjorde själv på paint, även Marcus blev jag nöjd med, får se vad han säger om det. Fast jag vet att han kommer att tycka om det (:
Så, nu kommer jag att vara väldigt noga med att uppdatera denna blogg, och kanske ska jag bli lite politiskt inblandad med så blir jag nog fan känd.
Sitter fortfarande på skolan, Sandra skulle åka och byta bil för det var slut på bensin i den hon körde nu. Ja, tydligen har vi så pass många bilar att det bara är att åka och byta upp sig. Eller så är det så att man tar bilen som Pappa har tankat upp (;
Kanske man ska köra lite bil hem då, så man kan ta det där förbannade körkortet. Ibland önskar jag att man kunde få körkortet i presentkort, betald, provet gjort, uppkörningen likaså och halkbanan, då hade det varit kanon.


XoXo

RSS 2.0