Halkbana

Gjorde halkbanan klockan åtta i morse, åkte ifrån timrå med två personer till som skulle göra den och min körlärare Ann.
Kom fram ungefär åtta och då var det bara att sätta igång. Blev otroligt nervös när dem sa att vi skulle köra själv, har ju aldrig gjort det, så tanken på att ingen skulle sitta bredvid och säga vad jag gjorde för fel var faktiskt lite skrämmande. Men det var skitkul! Skulle kunna ta om körkortet bara för att få göra halkbanan igen, snurrade och slirade med bilen som en galning ibland, men det var sjukt kul när man visste att det inte skulle hända något större så länge man gjorde det på kontrollerad väg. Kändes lite snuskigt när bilen snodde runt och jag bara farde runt i bilen. Kan säga att jag kommer köra lugnt i vinter iaf!
Nu ska jag och min underbara pojkvän Marcus se Kung Fu Panda (:
God natt!

Utseendefixerad?

Jag vet att jag som så många andra är sjukt utseende fixerad. Dock är jag inte en sådan som går i smink dagen som natt, utan jag har faktiskt aldrig smink på mig hemma. Det åker alltid bort efter jobbet.
Kläder då, ja jag kan säga att jag tänker på vad jag har på mig, men jag är inte speciellt mode intresserad utan jag köper helt enkelt det jag tycker är snyggt. Jag köper inte kläder bara för att det är det som är "inne" just nu eller för att alla andra har det, utan för att
jag vill ha det. Hur är det med er, finns det några modeintresserade som har en annan uppfattning eller tvärtom? Jag tycker vi alla ska tänka som Borat!

                                                
                                    

Crazy Curls

Tänkte visa er min Inez outfit för idag, och mitt tokiga lockiga hår. Eftersom att jag inte kan ha håret utsläppt när jag jobbar, eftersom att det nu går ända ner till midjan så måste jag alltid ha det uppsatt. Och det mina vänner sliter sjukt mycket på håret har jag kommit på. Så så fort jag kan släpper jag lös mina tokiga lockar!

                                   

Storm

Lifehouse - Storm

                                      

Så otroligt bra låt som Marcus visade mig i helgen, han håller på att lära sig spela den nu. Kan bara säga att det låter helt underbart när Min Marcus spelar och sjunger den med.

02:39

Har suttit uppe allt för länge nu, så nu blir det sängen. Ska jobba på travet i morgon, så det blir inge Inez förens Måndag. Känns roligt att ha två jobb, känns som att jag jobbar utav helvete, plus att jag håller på med körkortet, går ut med hunden och äter därimellan. Vilken fart det har blivit på tösen.
Nästa vecka ska jag jobba på Inez, plus att det är trav hela helgen. Fy tusan vilken lön jag ska få, det brinner i knutarna redan.


Vad säger ni om lite kärlek? Skulle sitta fint. Har varit utan min Marcus allt för länge nu.

15:47

Sitter och spelar betapet igen, jag vet jag är otrolig. Men det är så jävla roligt.
Men det finns några ord som jag inte har en aning om vad det är, som cif, oxel, och massa massa flera.
Det är roligt så länge man vinner, annars är det inte så roligt längre. Ska spela sista nu sedan göra mig klar för jobbet. Faktiskt rätt så roligt att jobba där, så länge det inte är tok stressigt.
byebye!

23:31

Måste bara slänga in ett dagens ord: Sjukt.
Är ordet jag börjat sagt jätte mycket nu för tiden, det får vi tacka Söråker för... tack!

23:25

Nu har man jobbat ännu en dag på inez, fick stå själv idag med som igår. Det går faktiskt skit bra, bättre än jag trodde det skulle gå. Fick även lite ros av Inez idag, hon tyckte jag var jätte duktig, att jag var bättre än vad hon trodde. Hon var lite osäker i början om jag skulle klara av det, eftersom att jag var så pass ung, så jag inte skulle klara av pressen. Men hon blev positivt överraskad sa hon. Och det är ju alltid skönt att höra.
Nu ska jag spela betapet igen, det är som en drog kan inte sluta när jag väl börjat.

Vad har ni för er på kvällskvisten?

14:35

Snart dax att jobba igen, börjar fem som igår och jobbar till tio. Fick stå själv igår ett litet tag och det gick skitbra, i alla fall så bra som det kunde gå. Ska få stå själv idag med, får hoppas att det inte kommer så mkt folk, för jag känner mig måttligt trött idag. Sov faktiskt rätt så länge.
Nu ska jag spela betapet.

13:12

Börjar jobba klockan fem, ska kanske stå lite själv idag för att se om jag klarar av det. Men jag tror faktiskt att det kommer att gå mkt bättre att stå själv än med någon. Det enda jag är orolig för är att jag inte slka hitta vart allting är och att jag inte har någon att fråga då. Men det ska nog gå bra ändå (:
Sitter och spelar betapet. kan inte beskriva med ord hur irriterad jag blir när någon lägger ord som är värd 64 poäng till exempel. Det är sådana folk som inte har något bättre för sig som bara sitte och spelar hela tiden. Vilken tur att jag inte är någon av dem.
Nu måste jag ta in hästen för det regnar, be right back!



                                           
               
                       
  

19:15

Nu har jag haft cirka tio körlektioner, så snart är jag klar med dem. Ska träna lite på motorväg och sådant innan halkbanan som är snart. Sedan ska jag boka in ett antal körlektioner innan uppkörningen så att jag verkligen inpräntar allt jag ska göra. Det ska sitta som en nagel!
Hoppas hoppas hoppas bara att jag klarar det, för då blir det flytt! Underbart (:

18:48

Sitter och funderar vad det är för fel på mina naglar. Först blev det tummen, hade ont i den i flera dagar, sedan när jag skulle ta på mig jeansen så åker hela nagelbandet upp. Och igår kände jag att jag hade jätte ont i pekfingret, och idag är fingret alldeles rött och nagelbandet har nu åkt upp på det fingret med. Visade mamma och hon sa att jag hade infektion. I fingrarna? Så nu har jag plåster på tummen och pekfingret på den vänstra handen, det går rätt så klumpigt att skriva eftersom att jag måste använda långfingret och ringfingret i stället för långfingret och pekfingret.

23:31

Nu har jag skrivit av mig lite så nu ska jag leta lite bilder och annat roligt. Vad har ni för er ikväll?

                                                                                           

23:23

Har ni hört att när klockslaget är lika, ungefär 23:23 som nu så är det någon som tänker på en. Jag lyckas alltid att titta på exakt dem klockslagen.
Har även ändrat dag som vi ska på selånger, det blir lördagen i stället, eftersom att vi ska köpa filmer och chips och annat gott blir det bäst om vi tar det på lördagen.
Ni kanske har undrat om jag aldrig är med Marcus, eftersom att jag bara är hos han på helgerna?
Nu är det så att min mamma vill att jag ska ha körkort och jobb innan jag flyttar och när jag gick i skolan fick inte Marcus vara här på veckodagarna. Så det har blivit så att jag och Marcus bara är med varandra på helgerna och någon enstaka gång på veckorna. Om det är jobbigt?
Visst fan är det jobbigt, men vi har trots detta hållt ihop i ett år och fyra månader. Så i slutet av oktober har jag förhoppningsvis körkort, jobb har jag skaffat nu så det är bara körkortet som fattas innan jag kan flytta in hos Marcus, i våran mysiga lilla etta.
Efter mycket om och men, en liten argumentation så kom jag och mamma överens om att jag skulle bo hos Marcus på helgerna, bara för att hon ville se om vi klarade av det.
Och det har gått galant, längtar ännu mera nu tills vi flyttar ihop.
Nu tror säkert ni att min mamma är ett överreagerande, kontrollerande psyko, men så är det inte. Hon är bara väldigt rädd om mig och vill att det ska gå bra för mig, och det är jag tacksam för. Visst kan det gå överstyr ibland, jag är snart nitton år gammal och måste fråga om jag kan åka till min pojkvän. Men thats life.


23:18

Ännu en dag i stekarstan, har jobbat fyra timmar hittills när jag har jobbat, men i morgon ska jag jobba tolv till sju, så det blir lite fler timmar än vad jag är van vid. Men det ska nog gå det med, det enda som är jobbigt är att försöka hålla reda på allting, och det blir ännu svårare när någon annan har tagit beställningen och sedan säger att jag ska ta över. Har ingen aning om vems hamburgare, eller vems korv som är vems. Så då får jag fråga om igen.
Antar att det blir lättare när jag får stå där själv, då jag kan göra det på mitt sätt och jag vet exakt vems som är vems. Vi får se vi får se.
I morgon ska jag till kärleken min efter jobbet med, ska bli härligt att andas ut och ta igen sig, för det känns faktiskt som en semester när jag är hemma, hos mig och Marcus.

23:21

Jag har verkligen fått kärleksnojja den här veckan, varje sekund, varje minut, exakt hela tiden tänker jag på hur underbart det skulle vara i armarna på Marcus. När jag ligger i sängen önskar jag att jag kunde känna hans andetag emot min nacke, eller när han lite diskret pillar bort hår som killar honom i näsan. Till och med när jag sitter och kissar saknar jag när han står och borstar tänderna bredvid mig eller står i duschen med sin underbara kropp och sjunger på en vacker låt.
Känner mig poetisk på grund av all kärlek som jag känner att jag vill ge honom just nu, skulle kunna ställa mig nedanför hans fönster och sjunga en serenad om hur vacker hans vader är.
Är jag inte kär så säg. Marcus Öberg <3 ettår&fyramånader in i evigheten.
                    

23:18

Nu ska jag gå och lägga mig, ska hjälpa mamma att städa i morgon sedan ska jag jobba klockan sex. Så det blir full fart i morgon med. Men jag hinner i alla fall sova ut lite i morgon, får se om jag faktiskt tar och cyklar till jobbet i morgon. Om det inte regnar då igen vill säga. Känner mig inte riktigt peppad på att cykla men jag måste börja röra på fläsket lite jag med.
Dem små runderna jag tar med Tinka verkar ju inte hjälpa så otroligt mkt.

God natt <3

23:13

Har varit ute en sen sväng med hunden, smsade Sandra Wallgren att hon skulle följa med mig så vi kunde snacka skit om alla. Jag tycker om att snacka skit när man inte har sp mycket göra. Folk man stör sig på, eller skulle vilja hacka sönder med en ishacka, för tro mig, det finns faktiskt sådana folk för mig med.
Efter vi snackat lite skit, pratade vi lite om jobbet, katterna och annat skit. Sedan bet Tinka mig i handen så jag fick en blodpropp sedan ringde syster Sandra och den pratstunden gick till så här:

Sandra: Jag har slagit huvudet.
Petra: Blöder du?
Sandra: Ja, skitmycket.
Petra: Har du slagit hål i huvudet?
Sandra: Nej, bara skinnet tror jag.
Petra: Har du slagit hål i skinnet?
Sandra: Ja.
Petra: Okej.

17:40

Lovade er ju bilder på garderoben min Marcus har fixat åt mig, så här kommer dem. Det syns dock lite dåligt eftersom att lampan gick precis när jag skulle knäppa kort.


16:43


Blev inget jobb idag, men däremot onsdag, torsdag, fredag & söndag ska jag jobba. Skönt ändå att vara ledig idag, blev en jävla dag igår. Var sjukt trött när jag kom hem, åt middag sedan slängde jag mig i sängen och somnade på momangen. Vaknade upp lite då och då och klädde av mig ett plagg åt gången, gick lite drygt att komma i sängen i helt men det gick i alla fall.
Om cirka två veckor har jag halkbana så vi får se hur det går. Har kommit långt på körlektionerna i alla fall, fick pröva på panikbromsningar och diverse saker. Lite obehagligt var det dock att tokbromsa när man körde ca. 70 kilometer i timmen. Äsch, jag hade ju bilbälte på mig.

På söndag blir det selånger, innan jag börjar jobba, med älsklingen min. Får se om vi hittar lite filmer, några gamla godingar man kan köpa. Sedan köper man lite chips och annan skit man kan äta och tittar omkring om det finns något fint att köpa sedan jobba.


Vilken dag ska ni på selånger?

09:44

Onödiga fakta, bara för att.


UTSEENDE

[ ] jag är kortare än 150 cm.

[x] ibland tycker jag att jag är ful.

[/] jag blir lätt brun.

[x] jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.

[x] jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.

[ ] jag har en/flera tatuering(-ar)

[ ] jag är osäker över mitt utseende.

[x] jag har haft/har tandställning.

[ ] jag har glasögon/linser.

[x] jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.

[x] en helt okänd person har sagt att jag är snygg.

[ ] jag har mer än två piercingar.

[ ] jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

[ ] jag har fräknar.

 

SKOLA/JOBB

[ ] jag studerar.

[x] jag jobbar.

[x] jag har somnat i skolan/på jobbet.

[ ] jag gör alltid mina läxor.

[x] jag har missat mer än en vecka av skolan.

[ ] jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.

[x] jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.

[ ] jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER

[ ] jag har sagt "lol" i en riktig konversation

[x] jag börjar ännu också gråta av disneyfilmer.

[ ] jag har pissat på mej av skratt.

[x] jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.

[x] jag har gråtit av skratt.

[x] jag har limmat fast min hand i något.

[x] jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.

[x] mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA

[x] jag föddes med en sjukdom.

[ ] jag har fått stygn på ett öppet sår.

[x] jag har brutit ett ben i kroppen

[ ] mina tonciller har tagits bort.

[x] jag har suttit hos läkaren med en vän.

[x] mina visdomständer har tagits bort.

[x] jag har genomgått en allvarlig operation.

[x] jag har haft vattkoppor.

[x] jag har haft/har astma.

RESANDE

[x] jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.

[x] jag har flugit.

[ ] jag har varit i Ryssland.

[ ] jag har varit i Kina.

[x] jag har varit i Sverige.

[ ] jag har varit vid haldefjäll.

[ ] jag har varit i Japan.

[ ] jag har varit i Usa.

[ ] jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER

[x] jag har tappat bort mig i min hemstad.

[x] jag har sett en fallande stjärna.

[x] jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.

[x] jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.

[ ] jag har tryckt på alla knappar i en hiss.

[x] jag har sparkat en kille mellan benen.

[x] jag har varit i ett casino.

[ ] jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[x] jag har lekt sanning eller konsekvens.

[x] jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[ ] jag har krockat en bil.

[x] jag har åkt skidor.

[ ] jag har medverkat i ett skådespel.

[x] jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[x] jag har sett norrskenet.

[ ] jag har suttit på ett tak på natten.

[x] jag har åkt taxi.

[ ] jag har ätit sushi.

[x] jag har åkt snowboard.

DÅLIGA TIDER

[x] jag har druckit alkohol.

[ ] jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.

[ ] jag kan inte svälja piller.

[ ] jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.

[ ] jag tar mediciner mot depression.

[ ] jag har anorexi &/eller bulimi.

[x] jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

[ ] jag har vaknat gråtande.

DÖDEN

[x] jag är rädd för att dö.

[x] jag hatar begravningar.

[ ] jag har sett någon dö.

[ ] någon nära till mig har försökt begå självmord.

[ ] någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM

[x] jag äger en mp3 / ipod.

[ ] jag har/ haft en ohälsosam relation med anime/manga

[ ] jag äger många dyra designerväskor.

[x] jag äger något från h&m.

[ ] jag samlar på serietidningar.

[ ] jag äger något från benetton.

[x] jag äger något jag köpt på tradera/e-bay.

 

RANDOM

[ ] jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.

[ ] jag har lätt för att öppna mig för nya människor.

[ ] jag dödar inte insekter.

[/] jag svär ofta.

[x] jag sjunger i duschen.

[ ] jag är en morgonperson.

[ ] jag är en sportfanatiker

[x] jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.

[x] jag är bra på att baka.

[ ] jag vet hur man skjuter

[x] jag är kär i kärleken.

[x] jag skrattar åt mina egna skämt.

[ ] jag äter snabbmat varje vecka.

[ ] jag är bra på matematik.

[x] jag tror på spöken

[x] jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.

[x] jag är väldigt kittlig.

[ ] jag älskar mörk choklad.

[x] jag biter på mina naglar.

[x] jag är bra på att minnas ansikten.

[ ] jag är bra på att minnas namn.

[ ] jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.

[x] mina svar är ärliga.


09:16....

.....har nyss varit och haft en körlektion, känns dock inte aktuellt och ha det igen klockan sju på morgon. Jag funkar inte som jag ska den tiden på dygnet.
Snart ska jag iväg igen och jobba, sedan iväg till körskolan igen. Fyra körlektioner, två före jobbet och två efter. Komma inte komma hem förens sju ungefär idag. Då är det bara att lägga sig i sängen och sova känner jag. Är ändå inget bra väder så man känner ju inte direkt för att ta en månskenspromenad.

I Sverige

Tänk att det där har hänt i Sverige, vilken panik man skulle få om det kom en björn. Vad skulle man göra om man inte hade ett gevär då, springa som fan ifrån en björn?

Maränger

Min moster är grym på att göra maränger, hon ringde nyss och berättade att hon skulle komma hit med flera stycken åt mig som jag kunde ta med till Marcus om jag inte hade hunnit åka :) Tänkte bara att ni ville veta det.

Bear attack

          

Hmm

Vad hade han förväntat sig om han står och slår lejonet med en käpp och en piska? Jag förstår inte vad det är för fel på folk.


14:27

Snart ska jag åka hem till lägenheten, till min Marcus. Han ringde förut och sa att han hade en överraskning så jag skulle köpa med mig en dricka och ketchup... (?) Nu har han planerat något snuskigt iaf! Hahah.
Kan faktiskt föreställa mig hur han står där i stringkallingar över mig och trycker ketchup över sig samtidigt som han dansar och smörjer in sig i ketchup. Var det det du hade tänkt dig älskling? Sedan skölja bort det med lite Cola.

Verkar som att Inez tycker bra om mig iaf, eftersom att jag ska få jobba hela nästa vecka och kanske helgen. Bra med lite extra peningar. Så nu har jag jobbat måndag, tisdag, onsdag på Inez och torsdag på travet. Sedan gått ut med hunden före eller efter jobbet, träna lydnad med henne och linföring. Känns som att jag inte alls har suttit mig ner och tagit det lugnt och det känns i ryggen. Men det är så härligt att äntligen få något att göra i stället för att sitta hemma hela tiden.
Nu är det nog för mig, ska titta lite på youtube och sedan packa lite grejjer som ska med till Marcus <3

14:25

Titta inte om ni är känsliga!
Det enda jag kan säga efter att ha sett den här videon är att dem får fan skylla sig själv. Det är inte meningen att man ska ha ett lejon som tamt, dem är helt enkelt inte gjord för det. Trots att dem tror att lejonet har det bra, så har dem fan inte det. Har man ett vilt djur fast i en bur och leker med det som om det vore en hund eller en tam katt så är det djurplågeri. What goes around comes around. Dumma människor.

                          

12:14

Hej alla barn nu blir det barnprogram!

Vaknade tio idag, klev upp tjugo i elva. Kände att jag måste upp tidigt om jag inte ska få ont i huvudet, plus att jag somnade tidigt igår, var så sjukt trött.
Ska jobba ikväll igen på Inez, från sex till tio. Så då får vi se om allt jag lärde mig igår sitter lite bättre idag så jag inte behöver fråga så mkt. Har lärt mig sköta kassan iaf, det var inte så svårt. Bara man lär sig vilket som är vilket och när man ska trycka in tillbehör och vad som är tillbehör så var det inte så svårt.

Nu ska jag göra ett körkortsprov och sedan ta mig en promenad i solen. Vad ska ni göra idag?

                                      




Helgen

Måste göra en liten update om helgen förresten.

Fredag: Jobbade ifrån tre till tio, kom hem till Marcus vid halv elva ungefär. Då säger han åt mig att han sitter på toa så jag måste vänta utanför lite innan han kommer och öppnar porten. Efter sju minuter ungefär ringer han och säger åt mig att hämta nyckeln på baksidan.
Kliver sedan in i lägenheten, där har han fyllt hela rummet med ljus och på bordet står det ost, räkor, kex, cider m.m.
Är han inte helt underbar så säg.
Efter maten prövad jag på mina outfits som jag visade i ett annat inlägg, från tradera, och gav Marcus en överraskning, haha. Sedan blev det mys hela kvällen.

Lördag: Sov rätt så sent eftersom att vi var upp till fem sex, sedan bar det iväg till Adde för lite poker spel. Måste säga att jag faktsikt var duktig, trots att det var första gången och trots att jag inte vann. Men men, någon gång ska vara den första med.

Söndag: Myste med Marcus, tvättade och sedan fixade han en graderob åt mig, en gående garderob! Hela skrubben har han gjort som en garderob åt mig och det är så perfekt. Ska knäppa lite kort så ni får se vad fint han har gjort.


15:14

Okej, då var första dagen på Inez avklarad. klev upp halv nio i morse och följde med mamma en sväng till hundklubben så jag fick träna Tinka lite. Sedan bar det iväg till Inez. Fick göra lite ditt som datt och det gick faktiskt skitbra, så bra att jag får jobba i morgon och på onsdag. Känns härligt att äntligen ha ett jobb (nästan) och snart körkort, dags att bli vuxen!
Då får jag inte dåligt med pengar heller eftersom att jag jobbar på travet på fredagar med och ibland hela helgen, så då blir det härligt med peningar.
Nu ska jag träna på körkortet och spela lite. Ha det.

                                                                        

11.55

Jag är så trött så trött, även fast jag faktiskt sovit hela natten, jag brukar vakna upp flera gånger sedan somna om. Men inatt gjorde jag inte det.
Ska åka och jobba om tre timmar, ork inte. Skönt att det inte är något fin väder för jag kommer inte hinna vara ute något idag, så jag missar inte solens strålar!
Till helgen ska jag vara hos Marcus, vi ska fixa garderoberna för jag får inte plats med alla mina kläder annars. Haha.


                                
                                                                                 Är det där på riktigt??!!

RSS 2.0