11:34

Det känns alltid bra den dagen man får lön, man tänker nu kan jag köpa allt det där jag tänkt köpa. Nu har jag inte körkortet att betala för heller, så då måste jag få mkt pengar över. Men då har man plötsligt blivit stor, flyttat hemifrån och ska betala exakt allting själv. Då blir det inte så mkt över som man hade tänkt ändå.

I morgon ska jag och Marcus in och köpa tapeter och diverse saker, sedan blir det utgång med familjen/släkten för att fira systers min födelsedag. Bara tjejer är det som ska med och det är första gången jag kommer att se min mamma dricka och kanske bli lite på lyset. Kan inte förstå att jag inte har sett  min mamma full på nitton år. Men i morgon kanske jag får!

Nu ska jag betala hyran och ringa Marcus.

Facts

Värsta känslan: Chokladen är slut!
Bästa känslan: När jag hittar en chokladbit under kudden.
Din första tanke när du vaknar: Hur många minuter till kan jag sova?
Vad har du för ringsignal på mobilen: Massa olika.
Har du någonsin varit kär: En gång, MARCUS!
Vad har du på väggarna i ditt sovrum: Skit
Vad har du under sängen: Sängen.
Ser på: Det gör jag gärna.
Lyssnar på: Om jag orkar.
Skriv nått smart: Nått smart.
Om du fick träffa vem du ville, död eller levande, vem: Elvis Presley.
Vad stod det i ditt senaste sms: Det var mer ett brev.
Vad vill du bli när du blir stor: Kanot paddlare.
Hur skulle dina vänner besrkiva dig: Fråga dem?
Vad skulle du vilja vara världsmästare i: Kast med liten dvärg.
Vilken kroppsdel klarar du dig utan: Använder alla.
Vilken superhjälte kraft vill du ha: Den som Sylar har i heroes!
Vad är du beroende av: Choklad.
Vad skulle du ta med dig till en öde ö: En båt?

23:47



Snart två år med mitt livs kärlek. Har haft sådan otroligt underbara stunder med dig att tiden har gått så fort och jag ser fram emot att spendera resten av mitt liv med dig Marcus Öberg. Utan dig hade jag inte haft en fin tvåa, två katter och ett underbart liv. Du har fått mig så lycklig och jag kommer aldrig att släppa dig älskling. Hör du det? Aldrig, aldrig ALDRIG! Mohahahah!

23:23

Det spelar ingen roll vad folk skriver så biter det inte på mig, tyvärr så har jag mitt huvud för högt för att låta folk sänka mig. Jag går omkring ändå med världens leende på läpparna, för jag har allt det jag behöver ha.
En snygg, underbar pojkvän, en familj som ställer upp för mig och älskar mig, Jag ser hyffsad ut, har absolut inget att klaga över på mitt utseende, en lägenhet med min Marcus, en hund, tre katter och massa pengar som vi ska spara och köpa nya saker med.


Så varför, varför i hela världen skulle det bita på mig? Jag är lika glad ändå!


22:01

Har suttit och tittat igenom lite tapeter och diverse saker medans jag pratade med Marcus på msn. Hittade något som vi båda var nöjd med och som kommer att bli skitsnyggt.

Här är tapeten i vardagsrummet.

Med den här fondväggen.

Alternativt den här fondväggen:


Och här är Kökstapeterna:

Men i en mörkare färg än vad som syns på bilden.
Hittade även denna häftiga tapet som ser lite ut som bambu, funderar på att ha den i hallen?


Jag är även svag för saker som glittrar, blänker, guld och silver m.m. Så jag hittade dem här underbart fina sakerna att hotta upp stämningen med lite, eftersom att tapeterna är lite mörka.

Sjukt snygga paljettkuddar i olika färger, lite glitter panelfransar, överkast som blänker och kuddar i guld och brons!

20:45

Har spenderat min helg i nya lägenheten med kärleken. Har börjat kommit i ordning i sovrummet och i köket, men ska tapetsera om i vardagsrummet iaf, vet inte riktigt vilken färg än ska ut och titta på lite tapeter nu tänkte jag. I köket ska det bli rött och hallen mossgrönt. Sovrummet är jag nöjd med så det får vara den färgen :)
Det konstiga var att det kändes som hemma på en gång när man fick dit sakerna, både jag och Marcus trivs jätte bra där. Jag som har jätte svårt att sova någon annanstans, men det var nog Marcus närhet i sängen som gjorde mig trygg (:
Nu ska jag kika på tapeter.

23:19

Har varit hos Marcus i ettan och packat massa saker idag och igår, får ju börja flytta in i morgon så det är väl dags att göra allt sådant och rengöra lägenheten tills den 31.

Såg en film igår med Marcus som heter Eagle Eye. Den var faktiskt skit bra och jag rekomenderar den starkt till alla som läser. Handlingen och sakerna som händer i filmer går inte ens att förklara. Jag tror jag frågade Marcus genom hela filmen "Hur gjorde dem det där? Hur kan dem veta det?" Och NEJ jag är inte en sådan som brukar sitta och prata mig genom filmen och störa alla andra. Så då kanske ni förstår att det var en sjuk handling. SE DEN!!


Over and out... Bjuder för övrigt på en pic som det varit dåligt med dem senaste inläggen. Enjoy.



På den första bilden tror jag att jag går i sjuan eller åttan och hade min keps period då. Andra bilden är ca ett halvårt gammalt. Mycket som har ändrats sedan dess ändå utseendemässigt. Har alltid haft mitt långa svarta/bruna hår, har permanentat det, plattat det, skruvat det, slingat, klippt lugg. Gjort allt möjligt vanligt, tills jag en dag fick för mig att klippa av mig hår mattan. Så nu är det mega kort. Och jag är faktiskt nöjd, finns så mkt mera man kan göra med det egentligen, plus att det är mkt fräschare och jag får meeer volym (superglad gubbe).

En annan sak jag inte heller har ändrat på länge när det gäller håret är färgen, så jag kanske kommer chocka igen med att färga det en annan färg, som jag chockade genom att klippa av mig det (:

14:47



Har även fastnat för denna låt, Katy Perrys Hot n Cold.

14:36



Måste lägga in Lady Gagas nya låt pokerface för den är så grymt bra, dessutom tycker jag att videon är skitbra med. Tittade på en video där hon sjunger live och hon sjunger lika bra då, oftast brukar det inte låta lika bra live som annars. Men Lady Gaga got the shit.

22:27

På torsdag får vi äntligen våran efterlängtade lägenhet! Vad härligt det ska bli med något riktigt för en gångs skull, slippa bära med mig en stoor väska med massa grejer så fort jag sover hos Marcus och sedan hem med all skit igen. Att få ha EN garderob, MIN toa och MIN stora säng i VÅRAT STORA sovrum! Jag är lycklig och otroligt stolt över våran lägenhet.
Får se vad katterna tkr om flytten, skulle ha tagit en fyra så dem fick ett eget rum kanske? Hahah nä, dem får dela den lilla toan i hallen med Marcus :) hihi. Jag har en egen inne i sovrummet, med BADKAR :)

God natt! (:

15:49

Imorgon ska man åka och skriva på kontraktet för lägenheten, och betala halva hyran. För nästa vecka på torsdag får vi flytta in! Ska bli så roligt att fixa till lägenheten och spara pengar till ny soffa, tv, playstation med mera. Längtar! :)
Ska även jobba torsdag, fredag, lördag & söndag, och på det har jag nyss blivit gris sjuk. Har feber, är snorig, ont i halsen & hostar. Känner mig inte alls pigg på att jobba...

Jag älskar dig Marcus <3

RSS 2.0