16:13

Snart är det ett helt nytt år, och det kommer att börja bra med flytt till lägenhet, världens finaste tvåa, plus att det är 2009 så när jag fyller år är det 090909! Och nio är mit tur nummer, så då ska jag på casino för första gången och pröva lyckan! Önska mig lycka till :)

Det är ingen som vet vad som händer ikväll, halva sverige är i fjällen tror jag och ingen kvar här hemma. Vad ska alla dem andra som är hemma då göra, dem 25% som är hemma då vill säga.
Själv blir det middag med familjen/släkten sedan får vi se vars det bär av, drar väl kanske med mig min kusin och min kärlek nånstans :) hihi.

GOTT NYTT ÅR!



21:03

Sitter hemma hos Sandra W och färgar håret på henne, svart under och rött över, först blondera det svarta hon har och sedan färga svart under och rött över. Jag känner mig som en hårfrisör! Avancerat men det klarar jag (:
Vi får väl se hur det blir till slut, har bara färgat håret på mig och min syster som mest och då har det bara varit en färg.
Nu ska vi fortsätta.

Vad blir det till nyår förresten?

13:48

Sitter hemma hos Marcus syster Åsa och hennes sambo Mogge, vi är nämligen barnvakt. Dem är på bio med pojkarna och ser Yes Man så vi ser till dem små medans. Marcus ligger och sover i soffan så klart, hihi, han somnar ju alltid så sent.
Ska väl städa lägenheten lite när man kommer hem och leta fram några kartonger så man kan börja packa. Eftersom att vi ska flytta den 15!

13:27

  • Svarta handdukar
  • Målarblock och pennor
  • Ett träningslinne från älsklingen <3
  • En dvd med 2 mikrofoner och inbyggd karaoke (bästa julklappen!)
  • Underkläder
  • En kofta
  • Hudkräm & duschkräm från Oriflame
  • En kokbok
  • En kycklingstekpanna
  • Kökstillbehör
  • Ett ljus som luktar choklad/kaffe
  • Gardiner
  • Ett brunt sängöverkast
  • Krukor man hänger i taket
  • Ett duschdraperi i svart och guld
  • En digital våg i glas
  • En kokpanna
  • Kökshanddukar med julmotiv
  • Ugnsformar
  • Presentkort från Inez på Cervera på 300 kr och en blomma
  • Sängkläder i svart och guld
  • Diadem
  • Strumpor
  • Långkalsonger

Tack så jätte mkt alla för alla fina julklappar, jag har aldrig varit så nöjd i hela mitt liv <3

16:34


13:54

Nu har vi julstädat och satt upp julgranen här hemma. Så fort Sandra kommer hem ska jag och Marcus åka runt och lämna ut alla julklappar :)
Ikväll är det uppesittar kväll och jag jobbar till nio, tänkte faktiskt inte på det när jag tog på mig jobb men men, det är ju pengar! Stänger ju rätt så tidigt ändå.
Nu ska jag göra mig klar för att åka.

GOD JUL!


12:12

Bekräftelse om bostad‏
Från: AB TimråBo ([email protected])
Skickat: den 18 december 2008 09:01:41
Till: Petra Östberg ([email protected])
 
Välkommen till Sandgatan 4!

Grattis, du fick den bostad som du ville ha på Sandgatan 4.
Inflyttningsdag är 2009-01-15.

Du är varmt välkommen till Uthyrningsavdelningen för att skriva på
hyreskontraktet.
Har du inte möjlighet att besöka Uthyrningsavdelningen är det viktigt att
du tar kontakt med oss så snabbt som möjligt.
Om hyreskontraktet inte är undertecknat senast ,
erbjuds någon annan att hyra bostaden.

Kom ihåg att ta med legitimation och ett intyg som styrker din inkomst,
när du kommer för att skriva på hyreskontraktet.
Glöm inte att teckna en hemförsäkring på din nya bostad.

Bor du redan hos Bostadsbolaget?
Då är det extra viktigt att du kontaktar oss genast för att säga upp
hyreskontraktet på din nuvarande bostad.
På vår hemsida finns information om uppsägningstid med mera.

TIMRÅ den 2008-12-18

Med vänlig hälsning



Anette Granzell



________________________________________________________________

AB Timråbo, Box 134, 861 24 Timrå
Besöksadress: Centrumhuset
Telefon: 060-16 35 00

20:55

Jag är en sådan person som tkr om att planera har jag kommit på. T.ex. jag har tänkt i flera dagar nu vad jag ska ha på mig på parken, jag planerade vilken tid och vilken dag jag skulle åka till Marcus och göra hästsparkar. MEN jag planerar bara när det gynnar mig själv, eller när det är något roligt menar jag. För ska jag åka och jobba gör jag allt i sista minuten som jag ska göra i stället för att planera.

Hur är ni? Tkr ni om att planera eller ta det som det kommer?

15:20

Jaha, då var det klart med lägenheten skulle jag tro. Dem sa att dem skulle skicka ett mail när vi ska komma in och skriva på kontraktet sedan är det klart. Bara att börja packa!

22:34

Jag känner mig aptrött och less. Har jobbat hela veckan plus helgen, men det sköna är att det är mindre stress nu när jag har körkortet, känner mig inte lika stressad över att behöva göra så mkt saker samtidigt.
Så nu väntar jag bara på att tisdagen ska komma så jag får veta om vi fick lägenheten och så väntar jag på att min bil ska bli fixad och så väntar jag på parken på lördag och så lönen och julafton så klart, efter det är det förhoppningsvis inflyttning och inredning kvar (plus sparande av pengar till saker till lägenheten.) Där har ni mina planer på två, tre månader iaf.
Nu ska jag gå och sova, eller slå på nån gamfilm iaf.

God natt precious!


14:43

Nu ska jag och Marcus åka och kolla på en lägenhet på sandgatan, får hoppas att den ser bra ut bara (: äsch, skulle ta den ändå och fixa till den (: hihi.

Adios amigos.

12:43

Som ni kanske vet har jag lagt in en intresseanmälan på en lägenhet i söråker, så i morgon ska vi åka och kolla på den och sedan berätta om vi vill ha den eller inte och sedan får vi svar den 16. Så det är spännande nu!
Är på sjukt bra humör idag och allting verkar gå så himla bra, jag tror jag ska köpa mig en trisslott!

Ja just ja, har ju skaffat mig körkort nu med, så då ska man väl ut och cruisa med volvon (: hihi.

01:37


01:36

Vilken frisyr tkr ni att jag passar bäst i? Som blondin eller kanske med ett affrokrull? =)




22:12

Gick in på timråbo för första gången idag, jag kan säga att det var ödet iaf. Jag och Marcus har ju alltid velat haft en tvåa på sandgatan i Söråker och precis då ser jag att det är en tvåa ledig på sandgatan! Jag klickade in fort som fan och skickade in en intresseanmälan. Så om vi får den får vi flytta in den 15 Januari! Fy fan vad härligt det känns, slipper man ha sovrum/vardagsrum i ett och en riktig toa och ett riktigt kök. Så himla skönt, om vi nu får den. Så håll tummarna! Mamma var snäll och sa att om dem skulle neka oss på grund av något så skulle mamma och pappa borga för oss, så kanske vi får den ändå. Så får hoppas att det inte är så många som har lämnat in en intresseanmälan på just den tvåan när det fanns andra i husen neranför!
Hoppas hoppas hoppas!


23:40

Knäppte några kort på Tinka när första snön hade kommit. Fick till några riktigt braa!


Här är min katt Tova som älskar att ligga under täcket. Hittade henne så där efter att jag klivit upp.


Och här är några bilder på mina fina syskon som dem har roat sig med att skicka till mig. Men jag är väldigt tacksam för ingen av dem verkar bry sig att jag tkr om att lägga ut saker på folk som skämmer ut sig lite. Det har min Syster Sandra fått erfara. Först är Linda sedan Sandra.

Är dem inte vacker så säg! :D

18:46

http://www.lunarstorm.se/freaky_pe/galleri/470

Marcus nya cover. Så sjukt bra!

17:47

Förbannade jävla skitspel. Har suttit med det i tre timmar snart tror jag, men jag klarar fan inte sista banan. Precis när jag har bakat alla bröd, gjort ketchupen och sylten och bara har det lättaste kvar så hinner jag inte! Jävla skit, nu ska jag vara irriterad hela dagen. I alla fall tills jag har ätit. Och det ska jag göra nu.

Spelen hittar ni på www.zylom.com man kan spela i en timma gratis och pröva spelen om man sedan vill kan man bli medlem där för en liten summa i månaden och spela alla spel hur länge du vill. Syster min är medlem där så jag spelar på hennes inloggning (:

15:29

Nu har jag ringt runt litegrann överallt. Till IF för att fixa min försäkring, eftersom att dem inte har dragit ett enda öre i månaden så förstod jag att det var något mysko på gång, dem hade så klart skrivit in fel kontonummer. Så det var någon annan stackare som hade fått betala min försäkring. Men nu är det fixat iaf. 
Ringde även söråkers vårdcentral för att boka tid om min allergi då jag har svällt upp ett antal gånger igen, fick en tid på onsdag så då ska jag testa mig för frityrolja och kyckling. Är det kyckling jag är allergisk emot så grinar jag.

RSS 2.0