Haparanda

Jaha, snart ska jag åka och jobba. Jobbar både fredag och lördag på  travet den här helgen, skönt med pengar men tärt att det är på just helgen. Aja, man får bita ihop.
Och jag har fortfarande inte hittat något jobb, och för att kunna tanka bilen när jag får körkortet så måste jag nog fan ha ett jobb, eller vad säger ni?

Fattar inte hur jag kan sova till ett idag, känner mig om det går ännu mera som en latmask, men jag ska ju jobba hela dagen då måste jag få sova?
Och det verkar som att jag har kommit in i en dröm period för varje natt nu har jag drömt en massa, och den ena drömmen är alltid sjukare än den andra.

                                                 

Hurru

Jag börjar få panik över att gå hemma hela tiden, jag vill ha ett jobb nu. Jag blir tokig. Är ute och går hela tiden för att jag inte ska ligga i sängen och se en film eller glo på TV:n hela dagarna. Känns som att jag är en latmask.
Tur att jag har min Tinka som får mig att röra på mig i alla fall.
Nu har jag totalt tolv katter i huset, känns lite roligt. Inte för att jag ska ha kvar dem, utan jag har sålt alla på blocket. förutom min svarta/bruna. Som även är den tokigaste av dem.
Nej nu ska jag plocka upp disken, söka jobb och träna på körkortet.

XoXo





Okej innan jag sätter in en bild på min och Marcus katt, hur många är det som sett en brun katt? Jag har inte det i alla fall.



Den här färgen är den konstigaste jag har sett, katten är fan brun.

Driven

Sitter och tränar som en idiot på körkortet för jag ska fan ha det nu, hade andra körlektionen idag och sedan har jag en varje vecka. Nästa månad ska jag boka in halkbanan om dem har något då, så fort jag får min lön.
Saknar Marcus jätte mkt, känns så tomt utan honom.
Till helgen ska jag jobba, jobba och jobba. Fredag, fredag natt, lördag morgon/eftermiddag, sådana här dagar är jag alltid jätte trött eftersom att jag knappt hunnit sovit något så om ni kommer i närheten av mig i helgen fly för livet kan jag bara säga.

XoXo

Jag vet

Jag vet att jag inte har skrivit något på sex dagar, men jag har helt enkelt inte haft tid. Jag har sökt jobb, tränat på körkortet, haft körlektioner. Och massa massa mer.
Midsommar firade vi i alla fall hemma hos Joel, det vart kalas. Drack upp mina cider, lite av mitt vin sedan käftade jag med lite folk och sedan sprang jag och Josse omkring och dummade oss.
Tur att Josefine kom i alla fall så jag hade någon som inte var tretton och krusade håret att vara med, Grattis till teoriprovet gumman <3

Nej nu har jag inte tid med er längre, ska bjuda över lite folk på tradera och träna ännu mera på körkortet.

Tack för en underbar helg Marcus <3

Körlektion

I morgon har jag min första körlektion så jag får väl se hur det går, får hoppas på att det går bättre än vad jag tror. Jag lyckas alltid göra bort mig bland folk jag inte känner, så om ni läser i tidningen eller hör något på radion om en bilolycka så är det förmodligen jag (: Men no fear, jag håller mig på små vägarna.
Sitter och väntar på att Marcus ska komma, han är så jävla seg på att fixa skjuts så jag tror att han kommer att komma tio ikväll. Men men, man väntar aldrig för länge på något gott har jag hört.

Student

Ja då har man tagit studenten, dags att skaffa sig ett jobb då och bli vuxen. Betygen var bra iaf, måste få ge mig själv en applåd som hade en massa VG trots att jag inte har haft ork att plugga över huvudtaget.
Sitter och tittar på kattungarna som springer omkring här på golvet, sex stycken plus fyra stora.
Anna min underbara kusin skickar bilder till mig från studenten så jag tänkte lägga in ett par stycken så ni får se min dag.
Helgen har varit underbar som vanligt och Marcus den snyggingen ska vara här heeela vecka.
Jag älskar dig Marcus <3



För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studeeeenteeen! Fy fan vad jag är bra!
SP3B klassen genom tiderna.

Ingen lust, 80 +

Som jag känner det nu har jag inte ens någon lust att gå ut på min egen student. Jag är sjuk, det regnar och allt är bara piss. Sitter i en gammal t-shirt och snorar, hostar och är allmänt tråkig.
När blir man gammal egentligen? När man fyller arton eller när man fyller trettio. Jag kan säga att jag är arton år gammal men känner mig som 80.
Jaha, det blir väl som det blir. Regnar det som satan i morgon får se hur lyckad studenten blir.
Fick även student korten igår, dem blev faktiskt riktigt bra, det trodde jag aldrig. Mamma trodde jag hade löshår och att jag var någon annans unge. Ja vem vet?

Älskar dig Marcus <3

Alldeles, alldeles underbart

Nu har jag bokat in 3 körlektioner från & nästa vecka. Känns skönt att äntligen komma igång med det, så man kan få flytta in med Marcus någon gång till söråker. Är fortfarande sjuk så jag hoppas innerligt att jag inte kommer att stå och snora på studenten. Hade träning ikväll till gudkotten men tänker fan inte åka dit klockan sju, speciellt inte när jag är sjuk heller.
Nej nu ska jag gå och äta fiskpinnar.

Jag älskar dig Marcus <3

XoXo

Mitt eget

Jag och Marcus har nu tittat på ett hus och en lägenhet, funderade lite på vad som var bäst för plånboken att göra, så jag frågade pappa vad som var bäst. Kom fram till att det blev dyrare att köpa huset, men ändå. Skulle det inte vara härligt att ha något eget, där man inte behövde oroa sig för att väcka grannarna om man spelade musik eller kom hem sent på kvällen, där man kan släppa ut katten utan att grannen tar in den hela tiden. Det skulle faktiskt vara underbart, men som sagt vi är inte rik varken jag eller Marcus och i längden blir det billigare med lägenheten tills vi hittar det perfekta huset.
Måste även berätta att jag har fått tillbaka pengar på skatten! 5500, härligt. Men inte en enda krona kan jag spendera på kläder eller annat skit för jag måste ha det till körkortet.
Nej nu ska jag träna på det förbannade körkortet så det går ännu bättre på provet!

p.s. Helgen har varit helt underbar, kan inte få något så bra som jag har med Marcus. Varenda helg är som en saga känns det som. Jag kan inte längta mer tills nästa. Som sagt, det är en annan värld när jag är med dig Marcus. En problemfri, stressfri m.m värld. HELT underbart med andra ord.
Jag älskar dig Marcus <3

XoXo

Förbannat också

Sitter och är sjuk så inni helvete, jag vet inte vad jag ska göra för att få bort den här halsflussen/förkylningen. Det är trettio grader ute och jag sitter inne med långbyxor och en tjocktröja. Typiskt.
Om jag är sjuk på min egen student så känner ja att jag måste slå någon. Den som smittade mig kanske? Vem nu det var.
Moster min sa att jag skulle dricka tre matskedar whisky för det tar bort alla bakterier i halsen. Känns som att det kommer att bränna skönt.

Tack för ett underbart inlägg på din blogg Marcus, jag behövde det nu när jag är så sjuk och eländig. Du är bara för underbar <3 Jag älskar dig.

Ska äta surströmming idag med moster Anita och hennes familj, härligt. Får se om jag ens känner smaken av en sur strömming. Kanske inte är många som äter surströmming men det för fan jag, åt det inte när jag var liten men nu så.
Nej nu ska jag krypa ner i sängen igen innan jag slocknar vid datorn.

XoXo


Halsfluss

Jag tror att jag har åkt på världens jävla halsfluss i alla fall. Det är vad det känns som. Började med att det gjorde lite ont igår och idag vill jag inte ens prata.
Fick en svart body och ett par nya skor av mamma & pappa igår, vet inte vad som flög i dem (: Sedan fick jag hårfärg av Anita så jag ska färga det till helgen då.
Nu har jag inte en enda sak kvar i skolan, ingen media fick jag reda på nyss, ingen religion, ingen foto, inget alls!
Känns skönt att allting äntligen är över.
Nej nu ska jag se om jag fått nått mail om kattungarna eller Marcus gitarr som ligger på blocket och tradera. Ingen som är sugen på en gitarr? En svart, el-akustisk, med stålsträngar (: Hör av er i så fall.
Sedan ska jag fixa Marcus cv och det, ska skriva ut åt min älskling <3

XoXo


Klar!

Nu har jag gjort klar hela fotokursen, så då är det bara en inlämning på religionen kvar, men den gör jag klar när jag kommer hem så slipper jag hela skiten resten av veckan och nästa vecka. För vet ni vad som händer nästa vecka? Jo jag tar studenten, fy fan vad jag är bra.
Känns skönt att äntligen få vara med om den dagen också, känns som att jag har pluggat hela livet. Ska gå och titta i skåpet om jag har papperet där till den sista religion saken sedan jävlar är det inte mkt kvar.
Ska hjälpa mamma idag med alla altaner och gården hemma så att det blir fint till studenten, kanske det är så pass varmt ute nu så man kan passa på att sola samtidigt.
Har en lektion kvar nu, sedan så slutar jag, men det roliga är att den inte börjar förens tjugo i ett. Ska gå och prata lite med Johanna och se om jag verkligen behöver gå på den.
Jag älskar dig Marcus, saknar dig så himla mkt <3

XoXo

Lovande

Jaha, nu är man hemma igen. Kan faktiskt säga att jag längtar jätte mkt till nästa helg redan nu, är som att man kliver in i en annan värld när man kommer hem ifrån Marcus.
Jag vill ha den där förbannade lägenheten nu, inte om tre månader utan nu!
Måste försöka spara lite pengar till körkortet nu, ska boka in ett prov och en körlektion.
Ja, helgen har varit minst sagt speciell. I alla fall början på den, men resten av den var helt underbar. Kan inte skriva med ord hur underbar Marcus är. Helgen som sagt har varit bra, eftersom att det var sjuuuukt varmt ute så var vi tvungen att åka och bada med Macke. Men så mkt bada blev det inte när vi insåg att vattnet inte var så jävla varmt, så det blev lite solning sedan hem duscha, hjälpa Morgan lite och sedan spela kubb. Lördagen var jag endast med min älskling, det var en underbar dag kan jag säga.
Ja och bara för att jag vill skryta om vilken underbar pojkvän jag har så måste jag berätta att jag har fått ett linne från halens av honom, nämligen detta (: han är bara för underbar min Marcus <3

XoXo


RSS 2.0