00:09


00:01

Jag är trött på att jobba, trött på att vänta på dem förbannade läkarna, trött på att sova, städa, diska. Hade jag kunnat hade jag haft kul resten av mitt liv, spenderat pengarna på kläder och dyra resor, levt som en farao och bestämd över alla. Har gjort en avfärgning på håret så det ser ut som om jag vore dum i huvudet, men det passar mig och min personlighet!
Bara för att ni är så snälla att läsa om mitt klagande ska jag lägga ut en bild på min nya hair do, som vart en hair don't.

xxoo


23:19

Ligger i sängen och gruvar mig för att somna då jag vet att jag måste kliva upp klockan åtta för att ta bussen nio till jobbet + att det skulle vara gott med något gott.
Det är så jobbigt att skriva på bärbara, det är så små knappar och jag har så stora fingrar så det  blir bara extra bokstäver hela tiden.
Marcus är hos adde och jag har spelat ihop 318 juveler på king.com så nu återstår det bara att se en film och ta något att dricka. På onsdag blir det iaf oriflame träff på strandbo och lördag bio och middag med älsk.
Ska ta och söka lite jobb i morgon när jag kommer hem, även fast det inte finns några jobb.
Funderar på att ta en kurs, utbilda mig till home make over, jag ska bli nya Martin Timell hade jag tänkt.

Ronja; You're the buss whore! Har knäppt en jätte fin bild på din nya kille, Staffan :)




19:55

Sitter och tittar på 2½ män och ska äta go middag. Sedan ska vi se Inkheart, som verkar vara skit bra, mkt magi och spänning.
Nu ska jag äta lunchkorv med potatis och pepparrots sås. Yummie!


20:56

Denna video måste ses!

http://www.idiot.se/?s=revir&sbutt=S

20:54

Var på google och tittade på olika rävar som finns och jag måste säga att jag blev chockad. Vilka otroliga djur det finns. Lägger ut några bilder så ni får se :)  börjar med den konstigaste.








    



16:00

Snart dags för jobb igen, börjar klockan fem och ska ta bussen, eftersom att jag inte har fått på mina däck än som jag nyss köpt!
Men snart så har jag min egen bil :) ska bli skönt att slippa den förbannade bussen, hatar att åka buss. Det är bara kallt och äckligt ute så jag orkar inte stå och vänta.
Nu ska jag göra mig i ordning, bilder på lägenheten kommer på torsdag!

RSS 2.0