12:18

Hittade en rolig sida om hur man kan göra simpsons gubbar. Skit roligt :) Försökte göra en av mig själv och skulle väl tänka mig att det såg ut något som det här.

http://www.flashportal.com/playmovie.php?id=148&w=large



15:59

Här ska ni få gissa vilka som är föräldrarna åt dessa kändisbarn. Så försök klura ut vilka kändisar som är föräldrar åt dessa ögonstenar!


15:49

Nu ska ni få gissa vilken kändis det är som har klätt ut sig. Så försök klura ut vilka kändisar som gömmer sig under dessa utstyrslar!


13:41

Ska snart åka och jobba, som vanligt. Men det är skönt ändå att ha något att göra om dagarna så man inte bara sitter hemma. Så nu ska jag ta mig en dusch innan jobbet, men först ska jag ge Mamma min önskelista!
Vad vill ni ha i julklapp?

14:58

Jag har alltid velat resa till Irland och när man ser P.S I Love You så blir man bara ännu mera sugen, eftersom att Gerard Butler i filmen kommer därifrån så får man se lite hur det ser ut där. Gerard Butler kan ni även se i filmerna 300 och Beowulf.

14:53

Såg en skit bra film igår, tror jag låg och små grät hela tiden och skrattade. P.S I Love You heter den och handlar om en tjej vars man dör men innan han dog (av en hjärntumör) så skrev han massa brev och fixade en resa åt henne m.m. och efter han har dött så kommer dessa brev dag för dag till henne, som om att han levde och bara var borta ett litet tag. Den är skrämmande fint gjord och man ryser i hela kroppen när man ser den.



Sedan såg jag Wall-E för första gången och det måste vara den absolut sötaste filmen om en robot som någonsin gjorts! Den handlar om en liten robot som bor på jorden och det är bara han och en kackerlacka där, medans människorna bor i rymden på ett rymdfartyg. Men en dag så skickar människorna ut en annan robot till jorden för att leta efter något sorts liv där, och då blir Wall-E kär i den roboten som heter Eve. Han försöker under hela filmen visa henne att han tycker om henne och väldigt gärna vill hålla hennes hand.


21:39

http://www.speedyshare.com/463225294.html

Marcus har gjort en ny låt som jag tycker att ni ska lyssna på, tryck bara där det står babbS - missing you så kommer låten att spelas upp (: den är otroligt skön och skitbra! Han är så himla duktig min Marcus<3

10:49

Har nyss varit hos veterinären med Tinka, eftersom att jag har hittat massa knölar på hennes mage. Blev ju så orolig att det skulle vara cancer igen att jag ringde veterinären igår så fick vi komma in i idag. Lyckligtvis så verkar det som att det inte var cancer utan en hudinflammation, så jag hoppas att tabletterna funkar för då vet jag att det är det. Har snart körlektion sedan tänkte jag gå upp och sola, är hos min syster by the way och där har dem ett solarium för dem som bor här, skit billigt och bra är det (:

00:15

Sitter och funderar på vad jag skulle vilja köpa för hund, har inte tittat upp vad någon av dem kostar men jag vet att man måste vara beredd på att ge en slant om man vill ha några av dem häran. Just nu är jag helt inne på att skaffa 2 bull terrier, en till mig och en till Marcus, eftersom att det är sällan man ser någon som har dem och så är dem så sjukt fina. Sedan är det bra att dem inte är så pass stora med tanke på att man bara bor i en lägenheten och man vill ha varsin hund. Så här kommer först bullterrier.



Och sedan har vi den klassiska chiuauan som alla har och som är uttjatade men som ändå är otroligt söta och småa. Så en sådan skulle inte sitta fel heller, men då är dem även svindyra på grund av Paris Hilton. Så här kommer Chiuaua, långhårig och korthårig.


Och sen min andra favorit som jag har velat haft jätte länge innan jag ombestämde mig idag till bullterrier och det är Thai Ridgeback. Dem är dock lite större och kräver mera ifrån sina ägare, MEN dem är sjukt snygga och har ett helt underbart ansikte. Dem här hundarna skulle jag köpa på stående fot på grund av deras otroliga skönhet. Så här kommer Thai Ridgeback.


Vilken av dessa tycker ni verkar bäst, finast?



22:24

Oohh vad roligt jag hade i fredags på Jul Galan, det var faktiskt sjukt kul! Åsa höll på att ta livet av mig, hon slutade aldrig dansa, själv stod jag där med mjälttugg och svettades som en gris, därav den fina frisyren som jag har på bilderna (som kommer ifrån  http://kraaam.bloggspace.se/ och Annas bilddagbok) eftersom att jag inte har en egen kamera får man stjäla lite (: hihi.
Jag blev alldeles till mig när jag ser att det är Thomas DiLeva som står på scenen, vem är inte otroligt underbar om inte han? Han är bara för skön. Sedan var det så klart Jill Johnsson, Tityo (?), Glennmark, Järvheden, Kjellman och Andreas Johnsson. Det var en skitbra show och good mat!
Tack för en underbar kväll Åsa och Morgan och min älskade Marcus <3



Gratis Mode!

Ska försöka mig på detta med Gratis Mode, det låter kanon i alla falla. Bli medlem ni med så jag får mer poäng! (:

www.gratismode.se/?c=5747

http://www.GratisMode.se

22:51

Har nu kommit hem från jobbet och Marcus. Trots att jag jobbar så mkt som jag gör, med TVÅ jobb, så känns det som att pengarna bara svävar iväg ändå och allt på grund av detta j*vla körkort som jag håller på att ta. Snart uppkörning, nästa vecka faktiskt och jag hoppas hoppas hoppas att det ska gå vägen! Efter det kommer jag att ha så mkr pengar över att jag inte ens vet vad jag ska göra för dem! (Skojar bara, ska SPARA dem så klart... tills vidare.) Och kanske köpa mig lite nya kläder som en present till mig själv för att jag klarade körkortet. Det tycker jag låter bra.
På fredag blir det Jul Gala (tror det heter så) med Min Marcus, Åsa och Mogge. Det är Åsa och Mogge som varit så otroligt underbara att bjuda med oss på detta. Det känns sjukt spännande! Tack så mkt Mogge och Åsa
<3


New Hairdo


15:46

Tänkte visa hur jag har klippt mig för er som är nyfikna, visst saknar jag mitt långa hår som man kunde slänga med, men mitt nya är mkt fräschare och jag trivs otroligt bra med det! Jag blev otroligt nöjd och det brukar jag aldrig bli när jag går till en frisör.



14:35

Imorgon ska vi bjuda pappa på resturang och köpa honom en travbong eftersom att det är farsdag på Söndag. Får väl se vad det blir för god mat då.
Inget jobb idag och inte igår heller, jobbigt att bara sitta hemma, känner att jag blir så trött av det.

Gaaaaammal bild, den bjuder jag på (:

12:13

Helgen har varit underbar och rolig, i fredags efter jobbet åkte jag hem till Marcus mamma och festade lite med hans familj och några från min släkt m.m. I lördags blev det bara mys, så får städa och fixa till nästa helg ist!
Har även klippt mig och färgat håret, har kortare än till axlarna och rak lugg, och håret är nästan svart. Fick en kommentar av min syster som jag måste skriva med, (via sms.)

Linda: Enda sedan jag såg någon på top model med kort kol svart hår har jag fått för mig att du skulle passa i det.
Petra: Det är bra att du tänker på mig när du ser på top model!

RSS 2.0