14:36

Ja och nej!

My yearbook photo



Så vilken års modell passar mig bäst?

15:47

Jag vet, jag har inte uppdaterat på jätte länge! Men nu gör jag det (:
Har haft fullt upp med flyttning och jobbning så det har inte varit tid över. Var på dollar store idga och fyndade jätte bra saker. Köpte bestick fär 200, jättefina svarta korgar som jag ska ha mina underkläder i, en bytta, gardiner, godis, hundgodis, tjocksockar, troser, lampor, toa papper, tops, och massa massa mer, tillsammans blev det 600 hundra. Och måste söga att jag fick mycket saker till det priset. Det roliga är att man tänker, åh bara tio kroner, åh bara tjugo kroner, men när man fortsätter så där så kommer man lätt upp i stora summor. som jag gjorde idag.


15:53

Satt och tittade i Rusta katalogen och hittade skitfina gardiner och tapeter som jag och Marcus ska åka och köpa i helgen, sedan ska vi fixa till lägenheten, det ska bli så fiiint! Kanske blir så att Åsa kommer och hälsar på, så vi tänkte slänga på tapeterna och det innan så det ser perfekt ut :)


Det här är dem sakerna vi ska köpa på lördag och fixa lägenheten med :)

Och det här är dem jag vill ha till lägenheten, inflyttningspresent kanske? ;)

Fast toasitsen ska skulle jag vilja ha i en svart färg helst, och allting finns på rusta!

15:51

Har typ nyss kommit hem ifrån körskolan, var jätte längesen jag körde men det gick faktiskt skitbra. Har bokat fyra lektioner till, en dagen innan uppkörningen. Körläraren sa att jag behövde bara 4 till, en dubbel lektion där vi går igenom allting och ser så allting sitter. Känns skönt att snart vara klar, får hopaps att det går bra bara!

23:27

Har äntligen fått in soffan och den underbart fina hyllan in i lägenheten nu. Så till helgen blir det städning och till fixning som gäller, några nya gardiner och mina grejer som ska in. Perfekt!


Jag vet, är jag inte stilig så säg!

19:26

Ska för övrigt berätta att i helgen börjar jag flytta hem saker till min Marcus, ska ta med maaassa kartonger med grejer så han inte ens får plats med sina saker längre (: hihi. Känns så underbart att äntligen få flytta ihop, har sett fram emot det så länge nu och äntligen börjar det närma sig.

Jag älskar dig Marcus André Öberg <3





19:21

Har äntligen fått hem min Tinka välbehållen och mysig, med en tratt runt halsen. Hon är så sur och grinig för att hon måste ha den där tratten på sig, men det är för hennes eget bästa säger jag åt henne (:
Kan tänka mig själv att det skulle vara hyffsat frustrerande att gå omkring med något runt halsen hela tiden som tog emot vad man än gjorde.
Dem ringde vid tolv tiden och sa att vi kunde hämta henne vid ett, men runt två halv tre kom dem ut med henne och hon blev över lycklig när hon såg oss. Sedan tog det ungefär en halvtimma till innan vi fick åka hem med henne. Då åkte vi till apoteket och tog ut smärtstillande och antibiotika tror jag det var.
Veterinären sa att han hade aldrig sett sådana röda äggledare förut, han sa att dem var närmare lila än röda faktiskt och att om vi inte hade opererat henne hade hon inte klarat sig.

Så därför är det med en stor lättnad jag sitter och skriver nu, för hon är äntligen hemma och välbehållen. Min Tinka <3


Oro, rädsla, frustration och kärlek...

Idag har jag suttit hos veterinären från klockan åtta till klockan fyra, totalt satt jag och mamma där i åtta timmar, bara för att få samma svar som vi fick av en annan veterinär igår; "Det enda alternativet är operation, annars kommer det komma tillbaka och med stor möjlighet kommer hon inte att klara sig."

Det är så att min hund Tinka, köpte vi för att avla på och tävla med, och som en sällskapshund så klart. Hon har nu blivit min bästa vän, sover med mig varje natt, äter tillsammans och hon sitter till och med utanför dörren när jag går på toa.
Igår fick vi reda på att hon har livmoderinflammation, och det är en kronisk sjukdom som kommer att komma tillbaka varje gång hon löper. De två veterinärerna som vi var hos kunde inte fatta att en hund som är nio månader och inne på sitt första löp kunde få det, för det är oftast gamla tikar som får det. Jag såg minen på dem när dem kom på det själv och dem blev jätte förvånad. Det är tio procent av hundra att en hund som är nio månader får livmoderinflammation.
Med detta innebär det att dem måste operera bort allt som gör henne till en tik, och med det följer också att hon aldrig kan få valpar. Som vi nu hade tänkt oss.

Det är så typiskt att en sådan underbar, otroligt fin hund som min Tinka inte kommer att kunna lämna något efter sig, för det hade jag mer än gärna velat. Och bara tanken på att imorgon ska hon opereras och att narkosen i sig är en risk som hon kanske inte tar sig igenom. Oro, rädsla, frustration, kärlek är det jag känner i kroppen nu för min Tinka.
Vill inte ens tänka på hur jobbigt det kommer att bli att lämna över kopplet i någon okänd persons hand och lämna hennes öde i deras händer.


22:28

Här är mitt och marcus barn om vi skulle få en tjej:
http://makemebabies.com/viewbaby.php?bid=6116966

Här är det om vi skulle få en kille:
http://makemebabies.com/viewbaby.php?bid=6117128


15:10

Ni kanske tycker att jag har skrivit väldigt lite om körkortet nu för tiden? Det är för att jag inte vill helt enkelt, är så sjukt nervös över uppkörningen som jag har snart att det inte ens är roligt snart. Så jag hoppas hoppas hoppas att jag kommer att klara det. Nu ska jag plugga lite mer så det inte finns något jag missar på uppkörningen! Det ska gå galant helt enkelt...

15:15

Ska nu åka och köpa lite fika, ska ha lite kalas för att jag fyllt år. Har inte hunnit ha det än, så det blir ett litet nu ist! Håller på att göra om bloggen lite med, så säg till vad ni tycker om ni tycker om den här eller den förra bättre, eller om ni inte tycker om den här alls. Men det verkar som att det inte syns än att jag har ändrat, förstår inte varför det är så, men det kommer väl skulle jag tro.

Hittade även lite roliga bilder ifrån en fotograf som heter Krims, sökte på krimskrams och fick då upp hans bilder. Vet inte riktigt om man skulle vara så sugen på att stå modell för honom i hans verk. Jag känner mig inte sugen iaf. Dem är något speciella.

                                     

16:40

Blogg under arbete!

RSS 2.0